Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

Artikkel

-  Et av våre mål med dette samarbeidet er å skape gode aktiviteter i sammen med Team XPND fuel og våre ansatte i Merkantilbygg konsernet, sier salgs og markedsføringsdirektør Tom Myrseth i Merkantilbygg.

- Vi har akkurat begynt samarbeidet men vi har allerede hatt flere samlinger og aktiviteter i sammen, der ansatte har fått trening og veiledning fra Team XPND Fuel før de kastet seg ut i langrenns sporet på Birkebeiner rennet. Det er ikke tvil om at dette skaper både god teamfølelse, man blir bedre kjent med de andre i andre avdelingene og ikke minst at vi får kanskje noen ansatte til å tenke mere på sin egen helse.

Myrseth mener at fokus på god og sunn helse er viktig, og det skaper god energi på arbeidsplassen og ikke minst er det er viktig for de ansattes ve og vel.

Forskjellige arenaer

- Det fine med dette samarbeidet er at vi også kan treffes på forskjellige arenaer. Det er viktig for oss at vi får bedre muligheter med dette samarbeidet med å få med flere ansatte på ulike aktiviteter og at de ansatte kan treffes i andre sammenheng enn bare på jobben. Det skaper god teamfølelse og er en del av vår interne kulturbygging. Merkantilbygg eier mange selskaper hvor ansatte sitter i Oslo på noen ulike steder, i Moss og på Geilo.

- Team XPND Fuel og MB har felles interesser i dette samarbeidet og vi ønsker å bli assosiert med hverandres brand.

Highland Lodge på Geilo er ett av mange prosjekter. 

- Vi skal bygge samhold, bygge kultur, bygge idrettsglede, ha fokus på helse, ha det gøy i sammen, bli bedre kjent med hverandre. Det er viktig for oss at de ansatte kan utvikle seg selv og at de får sjansen til å utvikle seg i våre bedrifter i Merkantilbygg.

Spennende konsern

- Merkantilbygg er et spennende konsern, med mange ben å stå på. Kjøp og utvikling av eiendom er bare en av flere viktige ben vi har og stå på. Vi eier og drifter mange hoteller, restauranter, leilighetshoteller, studentkonsepter, og annet spennende og ikke minst har vår eier Pål Gundersen en av verdens største Edvard Munch samlinger, Kai Fjell og andre kunstnere, Norges største Øl høne samling og masse antikviteter- 

- For å holde tritt med Pål Gundersen sin fart, så er det viktig vi samarbeider med Team XPND Fuel, sier Myrseth.

Skifrelst

Sjefen hans, Pål Gundersen er genuint opptatt av skisport, og har også barn som utøvende innen idrett. Selv er ikke Myrseth aktivt utøvende verken i langrennsløypa eller skibakken, men påstår selv at han har vært god i både fotball, ishockey og stått på ski i yngre dager.

- Jeg la idretten litt på hylla da jeg begynte i jobb som 21-åring, sier han.

Da hadde han akkurat kommet hjem etter ett år på jordomseiling og var på jakt etter jobb. Den fant han på lageret til til Levis, verdens største jeansprodusent.

- Jeg var veldig opptatt av å gjøre en god jobb og kastet meg over arbeidet. Etter hvert ble jeg forfremmet til å drive med kundeservice. Så fulgte jobben som retailsjef og til slutt var jeg sjef for Norden. Det ble 12 år i selskapet før jeg ga meg, sier han.

- Jeg tror suksessen skyldes at jeg allerede som ung hadde gode holdninger og at jeg var opptatt av å utvikle meg.

Nå har han vært i Merkantilbygg i 10 år og stortrives i jobben.

- Det er en jobb som både bygger på interesse og lojalitet til en svært dyktig arbeidsleder, sier han.

Nå er de så vidt i gang med et spennende samarbeid med Team XPND Fuel.

- Team XPND  Fuel og Merkantilbygg skal i sammen, samarbeide om å skape gode arbeidsplasser, ha fokus på idrettsglede, mangfold og bygge team.

Sammen skal vi komme i form !

 FAKTA: Merkantilbygg ble grunnlagt i 1979 av eier og entreprenør Pål Georg Gundersen og konsernet er i dag en betydelig aktør innen erverv, eiendomsutvikling,  byggeprosjekter, hotelldrift, eldreboliger, forvaltning og utleie av fast eiendom. Porteføljen består i hovedsak av eiendommer i og rundt Osloområdet, men konsernet har også en betydelig virksomhet på Geilo og i Stavanger. Konsernet disponerer i dag nærmere 2000 utleieleiligheter som i hovedsak leies ut til privatpersoner.

 Konsernet eier i dag over 100 selskaper.
Merkantilbygg har større eiendomsprosjekter under utvikling. Det er forskjellige utviklingsprosjekter for eneboliger, leiligheter, marina, hytter, restauranter og mere.
Tom Myrseth er salgs og markedsdirektør i selskapet. Han er 55 år og gift med Anne Ma.

Siste nytt