Artikkel

Brookland Motors er ny autorisert importør og forhandler av Aston Martin i Norge

Tre år etter at Brooklands Motors AS etablerte Bentley i Norge etablerer selskapet, Aston Martin Oslo

-Jeg er både stolt og ydmyk over at Aston Martin har valgt Brooklands Motors som sin representant i Norge, sier eier og styreleder Nils Tronrud. - Som bilentusiast gjorde James Bond stort inntrykk gjennom oppveksten, men selv om jeg ofte drømte stort, så jeg neppe for meg avtalen med Aston Martin 35 år etter «The Living Daylights», med Timothy Dalton som agent 007 i sin Aston Martin Vantage V8.

- Etter å blitt kjent med organisasjonen og deres ambisiøse visjoner for fremtiden er vi overbevist at Aston Martin har et stort potensial i det norske markedet. Strategisk bidrar Aston Martin, ved siden av Bentley, til å befeste Brooklands Motors posisjon som autorisert bilimportør og forhandler. Motorpool med Jaguar/Land Rover komplementerer vår representasjon på Billingstad, med det vi mener er det ypperste fra britisk bilindustri

Forhandleranlegget til Brooklands Motors, består i dag av Bentley Oslo, og ble offisielt åpnet høsten 2020. Utviklingen i selskapet har vært solid, fjoråret endte med positivt økonomisk resultat, og salg på 70 nye og brukte Bentley.

Aston Martin Oslo vil allerede fra starten av mai være fullt operative med både salg og service på Billingstad. Utviklingen av siste generasjons showroom, vil med bistand fra Aston Martins egne arkitekter, forventes ferdigstilt høsten 2022.

- Jeg ønsker å gi en stor takk til alle involverte i Insignia, for profesjonell håndtering av overdragelsen. Vi ønsker alle Aston Martin-eiere hjertelig velkommen til Billingstad og lover å forvalte Aston Martin etter beste evne og med alt vi har,  avslutter Nils Tronrud.

Siste nytt