Artikkel

Christian Gottschalk (43) er ansatt som daglig leder for Bentley Norge. Han vil der ha ansvaret for å bygge opp landets første offisielle forhandler av det britiske bilmerket, både agenturet og forhandlerdelen.

Bentley Norge er et samarbeid mellom Bentleys norske representant XPND, ved Nils Kjetil Tronrud, og Bentley Riga, ved Valdis Spredzis. Dørene til den spennende nyetableringen åpnes i mars 2019, i Motorpools lokaler på Billingstad i Bærum. Dette vil fungere som en interimløsning inntil nye og spesialtilpassede lokaler i Billingstadsletta 31 er ferdige mot slutten av året. 

- En mulighet jeg ikke kunne si nei til ...

 Christian Gottschalk er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI. Han har lang og bred erfaring innen bilbransjen i Norge, der han har jobbet med bilmerker som BMW, MINI, Mercedes-Benz, Peugeot og Volkswagen, med blant annet strategi- og merkevareprosjekter, salg, marketing, PR og servicemarkedet. Han var senest Head of Brand Experience i BMW Group Northern Europe. Etter en kort pause fra bilbransjen, som byråleder for reklamebyrået Naug & Venner i Oslo, er han nå klar for å returnere til denne bransjen.

 - Jeg ser veldig frem til å få være med å etablere og bygge opp agenturet og forhandlerdelen for Bentley i det norske markedet, sier Christian Gottschalk. - Etter et spennende og fremgansrikt år som byråleder for Naug & Venner, dukket denne muligheten opp - en mulighet som jeg ikke kunne si nei til. Den profesjonelle eierkonstellasjonen med XPND, ved Nils Kjetil Tronrud, og Bentley Riga, gjør at alle forutsetninger er tilstede for suksess, fortsetter han. 

Fornøyd eier

 Eier i XPND, Nils Kjetil Tronrud, er svært fornøyd med ansettelsen. – Christian Gottschalk er kunnskapsrik og har en helt unik bransjeerfaring fra både forhandlernettverk og importørorganisasjoner. Med Christians erfaring, kombinert med hans personlige egenskaper, føler vi oss trygge på at han vil løse denne oppgaven på mesterlig vis, understreker Tronrud.

De første Bentleyene er allerede bestilt, og de er forventet å ankomme Norge mot slutten av første kvartal 2019. Forventet salgsvolum er mellom 60 og 80 biler pr. år.

 

 

Siste nytt