Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

Artikkel

Herman Røhrt (41) er ansatt som ny daglig leder i Motorpool. Herman vil ha ansvaret for å utvikle Motorpools drift og videre utvikling, i takt med en stadig økende interesse for kvalitetsmerkene Land Rover, Range Rover og Jaguar.

Herman har opparbeidet seg en lang og bred erfaring fra bilbransjen i Norge. Han kommer nå fra Volvo Cars Norway, hvor han har hatt roller som salgssjef, produktsjef og de siste årene, regiondirektør. Før tiden i Volvo, jobbet Røhrt i Møller Bil og Stenshagen Bil med merker som BMW, Mini, Land Rover og Renault. Han er utdannet siviløkonom fra Herriot-Watt University i Edinburgh og Handelshøyskolen i København, med en Master of Science fra Aalborg Universitet.

Ledende kompetansemiljø

 - Etter syv fantastiske år i Volvo Car Norway, ser jeg nå frem til nye utfordringer hos Motorpool – og da ikke minst til å komme tilbake til forhandlerleddet og kunne jobbe tettere på kundene, sier Herman Røhrt, som fortsetter. - Motorpool er en ærverdig og solid bedrift med et ledende kompetansemiljø på merkene Jaguar, Land Rover og Range Rover. Alle disse har unike egenskaper og særpreg og er alle inne i en spennende utvikling med sine elektrifiserte alternativer. Jeg kan her spesielt nevne Jaguar I-Pace, som ble lansert i mars 2018, og som representerer neste generasjons elbiler. Jeg ser nå frem til å bli en del av Motorpool og kunne være med på å utvikle selskapet videre i takt med de store endringene som bransjen står ovenfor. Motorpool er ”People with passion for cars”. Dette gjelder både for Motorpool og kundene, og det passer meg godt.

Rett mann på rett plass

Eier i Motorpool, Nils Tronrud, er svært fornøyd med ansettelsen. – Herman Røhrt har en verdifull kompetanse fra norsk bilbransje. Hans engasjement, kunnskap og personlige egenskaper passer svært godt inn i Motorpool, hvor både vi og våre kunder har et nært og bevisst forhold til bil. Vi er derfor trygge på at vi her vil få rett mann på rett plass, sier Nils Tronrud.

 

 

 

 

 

Siste nytt