Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

Artikkel

XPND signerte nylig kjøpskontrakten med Pål Christian Iversen, og overtar dermed det 2.200 kvadratmeter store signaturbygget med panoramavindu mot Osloveien – hovedinnfartsåren til Hønefoss. Her åpner Motorpool i januar en egen underavdeling. Dette er den autoriserte Jaguar- og Land Rover-forhandlerens første etablering utenfor Asker.

 I tillegg til bilforretning, består bygget fra 2014 av ni hybler samt et moderne utstyrt bilverksted. Dette vil fortsatt bli drevet av Mekonomen. Denne eiendomsinvesteringen skjer på tampen av et begivenhetsrikt år for XPND som i 2018 kunne feire sitt 25-års jubileum.

Spesialtilpasset for bil

PCI-bygget passer godt inn i vår eiendomsportefølje, som allerede inneholder flere spesialtilpassede bygg for bilbransjen. Samtidig er timingen perfekt for å åpne en Motorpool avdeling på Hønefoss. At valget falt på Hønefoss, skyldes en kombinasjon av lokalpatriotisme samt stor tro på en region i utvikling, sett i sammenheng med den spennende tiden vi nå opplever rundt elbiler.

XPND er opptatt av å gjøre eiendomsinvesteringer som samtidig kan bidra til å skape næring og arbeidsplasser i lokalmiljøet. Derfor er dette en viktig investering for oss. Med sin nyetablering, viser Motorpool en stor tro på Ringeriksregionen som det perfekte marked for deres produkter. Dette gjelder både salg av nye og brukte biler.

 

Siste nytt