Artikkel

Sander Nordeng er ny daglig leder i Motorpool Hønefoss.

I løpet av de siste 10 måneden har Sander Nordeng gjort mange sprang. Fra salgssjef, egen virksomhet til medeier og daglig leder i Motorpool Hønefoss fra 1. oktober.  En sjanse som dukket opp da forrige leder, søkte nye muligheter.

Veien til Sander var kort. - Jeg ble kjent med Sander i januar i år da han kontaktet oss for leie av lokaler for å starte egen virksomhet, sier Nils Kjetil Tronrud. Å gi folk muligheter ligger i vårt DNA, spesielt brenner vi for unge mennesker med rett innstilling, holdninger og viljen til å jobbe hardt for å nå målene. Alt dette har Sander, og måten han utviklet sin egen virksomhet på kort tid gjorde at vi ga Sander muligheten i Motorpool Hønefoss.


En mentor for meg

- Nils er et kjent navn i bilbransjen som jeg alltid har visst om, sier Sander Nordeng. Vi har blitt godt kjent med  det halvåret jeg drev for meg selv, og han har blitt en mentor for meg. Nils er en kjempefin fyr som jeg setter stor pris på,. Jegg hadde ikke behov for lang betekningstid da jeg fikk spørsmål om å overta Motorpool Hønefoss.

Sander Nordeng, født og oppvokst i Hønefoss, startet sin reise i bilverdenen hos Billia. Etter å ha arbeidet seg opp som salgssjef hos Jarles Bil, tok 29 åringen steget og etablerte sitt eget selskap i mars 2023. Han tar utfordringene i strak arm og stortrives i hektisk miljø. På fritiden går det i padeltennis, ski og fjellturer og ikke minst hockey.

Brenner for gode kundeopplevelser

- Overgangen til å drive min egen etablerte butikk var en mulighet jeg ikke kunne si nei til. Jeg ser på det som en spennende utfordring, med en bratt læringskurve og en fantastisk mulighet til å utnytte det store potensialet butikken har. Jeg legger stor vekt på å skape en profesjonell, stor og serviceinnstilt butikk, der mitt hovedfokus er å gi kundene en positiv opplevelse.

Og det hjelper med at han trives med hektiske dager.

- Å ha muligheten til å være hands-on og aktivt bidra til butikkens daglige drift er noe jeg virkelig setter pris på. Jeg er dedikert til å skape en atmosfære der kundene føler seg velkomne og ivaretatt sammen med hele teamet her. Jeg ser virkelig frem til fortsettelsen av denne spennende reisen, uttaler Sander Nordeng.


Ambisøse mål for 2024

Salget av biler har økt jevnt, og selskapet rapporterte en rekordmåned både i oktober og november med 53 biler solgt under Sanders ledelse. Med en ambisjon om å omsette for 100 millioner i 2024, er Motorpool Hønefoss drevet av resultater og en dedikasjon til å levere kvalitetsservice, og de ambisiøse planene gjelder også verkstedet hvor det nå er ledige stillinger.

Sander Nordeng har utvist teft og ståpåvilje i tillegg til å være en veldig fin person, sier Nils Kjetil Tronrud. I ham har vi fått en ambisiøs driver og aktiv eier som allerede har løftet Motorpool Hønefoss flere hakk. Vi gleder oss til å se Motorpool Hønefoss og teamet der utvikle seg videre, avslutter Nils Kjetil Tronrud.

Siste nytt