Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

Artikkel

- Det er moro å være på A-laget, sier Robert Gjerdalen, 55, i Valdres Auto. Og han sikter klart til utmerket samarbeid med XPND og Nils Kjetil Tronrud.

Robert har lang erfaring fra bilbransjen. Han startet i Posten Oslo med transport og logistikk frem til han i 1995 flyttet til Valdres og stiftet familie. Der jobbet han først hos Mitsubishi forhandleren i dalen frem til han søkte jobb på Valdres Auto AS. Han ble ansatt som selger, men ble raskt forfremmet til daglig leder. Robert var også med på laget da Nils kjøpte Nesbyen Auto.    

Har aldri angret

-Jeg var i jobbintervju med Nils, og slo til og fikk jobben. Det har jeg aldri angret på, sier Robert.

-Vi er et fantastisk team, som bryr oss om hverandre, og som oppnår resultater sammen, Arbeidsgjengen her er helt uvurderlig. Og maken til coach og støttespiller skal du lete lenge etter. Det er rett og slett en glede å gå på jobb hver dag!

 

Bor på hytta

Da han for noen år siden ble skilt, flyttet han til hytta si på fjellet, der han fortsatt bor. Men han er ikke der på heltid. Robert opplevde nemlig å møte igjen en gammel ungdomsforelskelse.
- Det gikk 29 år før vi møtte hverandre igjen. Hun bor i Oslo, og der er jeg annenhver helg. Mitt øvrige liv handler om en spennende jobb på Valdres Auto, og aktiviteter i fjellet ved hytta. Det er et eldorado. 23 minutters kjøretur til jobben. Der kan jeg sykle og gå i Valdres sin fantastisk natur, sier han.

Robert Gjerdalen stortrives på jobben

-I det daglige er det drift av bilbutikk. Og det er en livsstil. Vi har en fantastisk eier. Ingen ting er detaljstyrt, verken nedover elle oppover. Vi får tillit av en aktiv styreformann som vet hvordan moderne ledestil er. Nemlig å tilrettelegge og coache oss til gode resultater. Og det føler vi at vi får.

-I en krevende bransje hvor å yte service på høyt nivå er kjernen i alt for å lykkes, er vi serviceinnstilt til fingerspissene.

17 ansatte

Robert Gjerdalen styrer en bedrift som har 17 ansatte, 2 av dem er lærlinger. De omsetter for 100 millioner i året og selger 100 nye og 140 brukte biler på årsbasis.

-Det er viktig å få inn lærlinger, sier han. Mitt fokus har alltid vært og fremdeles er, å få «ungdommen ut i arbeidslivet». Dette gir inspirasjon og motivasjon både for meg og mine ansatte.

Robert Gjerdalen 55, daglig leder Valdres Auto
Skilt, 2 barn, samboer i Oslo og hytte på fjellet
Valdres Auto har 17 ansatte inkludert lærlinger
Omsetning 100 millioner
Nybilsalg 140 brukte og 100 nye biler

Robert Gjerdalen t.v med Morten Strand Jensen fra Nesbyen Auto

Siste nytt