Artikkel

Tronrud Holding fylte 25 år i 2018. Dette ble markert med navneendring samt en total “rebranding” av selskapets identitet og uttrykk. Navnet XPND understøtter selskapets nye retning, alt hva vi er, gjør og står for; Se etter nye muligheter og løsninger, utvikle og ekspandere. Dette er selve ryggraden, vårt DNA og vår visjon!

Tronrud Holding startet som et bilfirma, noe som i mange år har vært vår hovedvirksomhet. Helt fra starten har vi imidlertid vært sultne på nye utfordringer. Som et resultat av dette, beveger vi oss nå i en retning hvor eiendomsutvikling blir en stadig større del av selskapet.

I anledning 25-årsjubileet, og med det faktum at vi i senere år har staket ut en ny kurs, følte vi at tiden nå var riktig for en navneendring. Vi er blitt XPND!

Ekspanderer for fremtiden

Målet med navnendringen og den visuelle identiteten til XPND, er å styrke vår posisjon og øke synligheten blant lokale, konkurrerende bedrifter. Konseptet handler om å åpne seg opp for nye inntrykk og om å ekspandere - samtidig som vi søker kunnskap og kompetanse som sikrer kvalitet i alle ledd. XPND ønsker å fremstå som en innovativ utvikler som skaper attraktive bolig- og næringseiendommer. Dette oppnår vi best gjennom et nært samarbeid med lokalbefolkningen, kommunale instanser og private aktører. 25 år med engasjement, hard jobbing og kontinuerlig utvikling, har lært oss å stadig se etter forbedringer og nye løsninger.

Les mer om veien til XPND

I takt med markedet

Vi er opptatte av detaljer, samt av å oppnå høy kvalitet i alle ledd. Det er derfor viktig for oss, til enhver tid, å være i tett dialog med alle våre samarbeidspartnere. Et godt eksempel på dette er Vestre Torg, en helt “ny” bydel i Hønefoss. Dette er vårt nyeste og så langt største eiendomsprosjekt, som viser hvordan XPND utvikler i takt med markedet. Den nye bydelen skal bygges for fremtiden og oppfylle miljømessige, økonomiske og sosiale behov tilpasset de kommende generasjoner og potensielle innbyggere.

Siste nytt