Artikkel

Etter en midlertidig løsning som leietagere hos Motorpool, skinner Bentley-skiltet nå endelig fra et eget, splitter nytt showroom på Billingstadsletta i Asker like utenfor Oslo. Det 1.300 kvadratmeter strømlinjeformede og spesialtilpassede forhandleranlegget, som er plassert midt i luksusbilenes mekka på Billingstad, forventes å gi en stor effekt på salget.

Daglig leder Christian Gottschalk og resten av medarbeiderne hos Bentley Oslo har tålmodig ventet på å kunne vri om nøkkelen til det nye forhandleranlegget. Flyttingen var ment å skje tidlig i sommer, men med koronakrisen kom også forsinkelser i framdriften av det nye anlegget. Nå står det imidlertid altså ferdig - et anlegg som - i tillegg til showroom - inneholder verksted og delelager. Torsdag 17. september kunne Bentley Oslo endelig ønske velkommen til et topp moderne “hjem” for sine kunder, gjester og ansatte.

Ett av høydepunktene under åpningen var da den nye SUV’en, Bentley Bentayga V8, ble presentert for publikum og media. Målet for 2020 er å selge 30 nye Bentley’er. Det nye forhandleranlegget forventes å gi en effekt som vil bidra til å nå et korona-justert mål, samtidig som det legger til rette for å satse betydelig på bruktbiler og sevicemarkedet.

Bentley Oslo hadde offisiell åpning 9. mai 2019, den gang som leietager hos Motorpool AS på Billingstad, kun et steinkast unna det nye showrommet. Bentley Oslo er en del av selskapet Brooklands Motors AS, som eies av Nils Tronrud via hans selskap XPND, og Valdis Sprezis, som står bak blant annet Bentley Riga.

- Det er med stor glede at vi tar vårt neste skritt med Bentley i Norge ved å åpne et av de mest moderne forhandlerlokalene i Skandinavia. Vårt sterke og dedikerte team ser frem til å ønske nye og eksisterende kunder velkommen til en ekte Bentley-opplevelse. Vi er også glade for å være en del av reisen mot elektrifisering for Bentley som et av de mest elektrifiserende bilmarkedene i verden, sier eier og styreleder Nils Tronrud.

 

 

Siste nytt