Artikkel

Mye har vært annerledes også i år, men det har likevel vært et år fullt av spennende møter med mange forskjellige mennesker. Våre bilforhandlere har igjen vist seg å være tilpasningsdyktige og leverer godt håndverk i kombinasjon med bra økonomisk drift. Vi har kommet lengre med vårt prosjekt «Helgelandsmoen 2043» – en utrolig spennende reise hvor vi vektlegger hva som skal til for å skape et attraktivt sted og gode opplevelser sammen om 10, 20 og 30 år.

I 2021 har vi både solgt og kjøpt virksomheter og eiendommer. Noe som er svært viktig for å kunne videreutvikle de planene vi har.  Noen av kundene våre har hatt behov for andre lokaler. Nye kunder har kommet til. Et godt eksempel på det som kan bli veien videre er omgjøringen av et 2000 kvadratmeter stort verksted til Padeltennis-anlegg på Helgelandsmoen. Dette er et godt tilskudd til utviklingen av Helgelandsmoen og en forsmak på det som kan komme i fremtiden. Vi ser det som et viktig skritt på veien i vår visjon om morgendagens Helgelandsmoen.

Evnen til å snu seg raskt og vurdere kursen kan være avgjørende for fremtiden.

Gjennom året har vi latt oss imponere av tæl og den omstillingsevnen vi har sett både internt og blant våre kunder.
Vår oppgave er legge til rette for trygghet og gi gode rammer. Vi skal skape varige verdier. I det legger vi grunnlaget for et langt og bærekraftig perspektiv i samarbeide i godt partnerskap.

Vi har tatt en førjulsprat med noen av våre kunder for å høre hvordan de har opplevd året som har gått:

 


STORSATSING: Anders Jacobsen er godt fornøyd med utviklingen av Just Padel og takknemlig for støtten han har hatt på veien mot etableringen.

Mange kan oppholde seg i Just Padel og kose seg med en spennende sport. Det gir mestring og glede. Og vi har allerede kjørt en turnering med lag, noe vi skal fortsette med neste år. Dette har jeg trua på, virkelig. Når du har drømmer, er det viktig å møte de riktige mentorene og sparringspartnerne. Slik realiseres ideer og visjoner. 
– Anders Jacobsen

 

 

EKSPANDERER: I 2022 blir det viktig å utvikle egen virksomhet som ekspanderer, sammen med XPND, sier Managing Partner Peer Veiby i Ecit. 

Funksjonelle lokaler er viktig for oss i vår kunnskapsbaserte virksomhet. XPND er en god rådgiver og profesjonell partner. De involverer seg, forstår oss og vår virksomhet og har en langsiktig tankegang. Gjennom å ta del i våre utfordringer og behov er de en god sparringspartner og viktig støttespiller for at vi skal lykkes.
– Peer Veiby, Managing Partner i Ecit

 

 


JUNIORLAG: Idrettsglede står i sentrum i Team XPND Fuels juniorlagssatsning. 

Et spennende år for Team XPND Fuel

Vi har også hatt gleden av å følge Team XPND Fuel gjennom året. Skilaget har hatt et spennende år, og kunne i juni presentere flere nye lagmedlemmer. Team XPND Fuel har alltid satset ekstra på jenter, og med de nye tilskuddene fortsetter dette fokuset med forsterket kraft. Med ytterligere satsing på et eget juniorlag har Tord, Emilie og resten av laget startet et langsiktig arbeid med å spre idrettsglede og samtidig presentere de yngre utøverne sunne forbilder i miljøet. Her kan du lese mer om Team XPND Fuel sin juniorsatsing.

 

Vi gleder oss til 2022

Når vi nå snart skal la juleroen senke seg kan vi ikke la være å kaste et litt utålmodig blikk mot 2022. Det er mye spennende som venter oss neste år, og vi gleder oss veldig til å dele mer om de ulike prosjektene vi jobber med. Videre utvikling av Helgelandsmoen næringspark er og vil fortsette å være et svært viktig satsingsområde for XPND. Her skal vi fortsette å bygge gode relasjoner og legge til rette for et godt fellesskap med muligheter for både store og små bedrifter.

Vi i XPND vil rette en stor takk til alle våre kunder, samarbeidspartnere og støttespillere i året som er gått. Vi gleder oss til å sparke 2022 i gang, men først vil vi ønske alle en fredfylt og avslappende jul!

 
Med vennlig hilsen, alle oss i XPND

 

Siste nytt