Artikkel

Det anerkjente britiske bilmerket Morgan er nå er en del av XPND Automotive. Den nylig signerte importør- og forhandleravtalen markerer et viktig skritt i retning en komplett tilbyder av britisk luksus innen bilindustrien i Norge.

Med Morgan, en av Storbritannias lengst enkeltstående bilmerke, er XPND Automotive nå rustet til å levere et bredt spekter av britiske luksusbiler.

- Vi ser frem til å kunne tilby de unike og håndlagde sportsbilene til bilentusiaster i Norge, sier Christian Gottschalk, daglig leder XPND Automotive. Arbeidet med å implementere service og teknisk støtte er allerede i gang, og vi sikre på at skal levere den høye standarden kundene våre forventer.

Carl Henrik Unelsrød og Christian Gottschalk

En av de mest verdifulle aspektene ved Morgan er det sterke og engasjerte kundemiljøet som omgir merket. Med en aktiv og inkluderende klubb som tilbyr et mangfold av opplevelser både nasjonalt og internasjonalt, er det tydelig at Morgan har et unikt forhold til sine kunder. Dette er noe vi ser frem til å styrke og videreutvikle gjennom vårt samarbeid, uttaler salgssjef Carl Henrik Unelsrød. Vi ønsker at flest mulig skal få oppleve Morgans sportslige kjøreopplevelser legger Unelsrød, som røper at XPND Automotive allerede denne våren tilrettelegger for det. 

Styrker britiske luksusbrands

-Det er spennende synergier som oppstår når vi samler Morgan med andre ikoniske britiske luksusmerker som Jaguar og Land Rover, Aston Martin og Bentley under XPND-paraplyen. I tillegg har vi også italienske Lamborghini i porteføljen. Samlingen av disse merkene vil åpne dører for utveksling av kunnskap, ressurser og beste praksis, som vil komme våre kunder til gode gjennom enda bedre produkter og tjenester, uttaler Nils Tronrud.

Vi er stolte av å ønske Morgan velkommen til XPND Automotive-familien og ser frem til å fortsette å levere enestående kvalitet og service til våre norske kunder.

Artikkel i Bilnytt 26.02.2024

OM XPND Automotive
– I en verden preget av raske skiftninger innen bilindustrien, skiller XPND Automotive seg ut som et hus for luksusbilmerker drevet av ekte bilentusiaster. XPND Automotive samler noen av de mest ikoniske og ettertraktede luksusbilmerkene under én paraply. Huset har en dyp forpliktelse til å holde arven og karakteren til hver av de inkluderte merkene intakt.

Både Nils Tronrud og teamet i XPND Automotive deler en lidenskap for biler som går langt utover forretningssans. Vi forstår kjøretøyenes sjel og strever etter å gi kundene en opplevelse som ikke bare handler om transport, men om lidenskap, mestring og eventyr.
I porteføljen til XPND Automotive finner vi i dag Bentley, Lamborghini, Aston Martin i tillegg til Morgan. Dette er merker som har satt sitt preg på bilhistorien og fortsetter å inspirere entusiaster verden over.

I XPND Automotive tilbyr vi for luksusbilmerker som gir unike muligheter for kunder som søker enestående kjøretøy og en opplevelse som går utover det vanlige.

XPND Automotive AS er autorisert importør og forhandler av bilmerkene Bentley, Aston Martin, Morgan, Lamborghini og Automobili Pininfarina i Norge.

Siste nytt