Artikkel

XPND/ Motorpool er, for andre år på rad, stolt samarbeidspartner med Ringeriksmaraton - Norges største maratonstafett.

Teamwork er en sterk motivasjonsfaktor for oss i XPND. Derfor er vi glade for, nok en gang, å kunne bidra til gjennomføringen av Norges største maratonstafett. Vi har i en årrekke hatt tradisjon med å støtte opp om unge og fremadstormende idrettstalenter i tillegg til lag- og breddeidrett. Gjennom vår samarbeidsavtale med Ringeriksmaraton, har vi muligheten til å kunne bidra til både bredde- og elitesatsing i vårt eget lokalmiljø.

Satser på barnelag

Motorpool har i en årrekke stilt med lag i Ringeriksmaraton. I 2019 vil det bli enda flere – og da både med XPND og Motorpool på brystet. Vi kan også røpe at spennende navn vil dukke opp på årets lagoppstilling. Hvem dette blir, er foreløpig en godt bevart hemmelighet ...

Som samarbeidspartner er det av stor betydning for XPND at Ringeriksmaraton også er en arena hvor barn og ungdom får utfolde seg. Stafett er gøy, særlig når det er så godt planlagt og gjennomført som Ringeriksmaraton. Vi gleder oss og er allerede godt i gang med å etablere flere barne- og ungdomslag foran årets arrangement.

Jaguar I Pace leder an

I år som i fjor, stiller Motorpool med Jaguar I Pace, som løpets ledebil. Den populære, helelektriske modellen fra Jaguar har for lengst gjort seg bemerket, og ble kåret til "ÅRETS BIL I NORGE" i 2019. Vi vil også sørge for at flere biler er på plass langs løypa på løpsdagen, med gode muligheter for å oppleve drømmebilen på nært hold. Jaguar I Pace kan for øvrig sees og prøvekjøres hos Motorpools nyåpnede avdeling på Hønefoss, i tillegg til Motorpool Billingstad.

Etappetrening

Vil du bli kjent med etappen din, eller bare ønsker litt ekstra løpetrening i selskap med andre? Da anbefaler vi deg å delta på etappetreningene til Ringeriksmaraton. XPND/ Motorpool er vertskap for årets første etappetrening, som arrangeres 24. april, med start ved Vik Herredshuset i Hole. Der skal vi skape litt liv og røre, og anbefaler dere å finne frem joggeskoene og stille opp. Vi gleder oss til å se dere!

 

 

Siste nytt