02.03.2021

XPND SØKER VAKTMESTER/DRIFTSTEKNIKER

Vi søker en serviceinnstilt person som sammen med vårt driftsteam skal ha daglig drift og tilsyn av bygg/ anlegg og utearealer.

 

XPND AS har siden etableringen i 1993 blitt en betydelig aktør innenfor bil og eiendomsbransjen. Strategien er basert på kjøp, utvikling og forvaltning av langsiktig eierskap innenfor forretningsområdene. Selskapets hovedfokus fremover er å delta i den offensive utviklingen Ringeriksregionen står ovenfor og å videreutvikle driften av våre bilforretninger innen merkene VW, Jaguar/ Land Rover og Bentley. En pågående prosess med regulering av 80.000 kvm areal til bolig og næring sentralt i Hønefoss, videreutvikling av Helgelandsmoen Næringspark og kontinuerlig drift av 75.000 kvm næringsarealer står sentralt i denne satsningen.

 

VAKTMESTER/ DRIFTSTEKNIKER

Vi søker en serviceinnstilt person som sammen med vårt driftsteam skal ha daglig drift og tilsyn av bygg/ anlegg og utearealer. Enkle reparasjoner og oppussingsarbeid samt forebyggende arbeid med dokumentasjon i henhold til gjeldende kontrollsystemer.

Vi ser etter en person som gjerne har fagbrev eller relevant utdanning innen byggfag/ automasjon, rørlegger/ maskinist, varme/ ventilasjon eller bygg-drift. Erfaring med drift og vedlikehold av bygg og kjennskap til rutiner og FDV- systemer er en fordel.

Vi tilbyr en variert stilling i et selskap med fokus på utvikling av Ringeriksregionen. Konkurransedyktige betingelser og gode forsikringsordninger.

 

Spørsmål om stillingen rettes til daglig leder Morten Pettersen, tlf 975 83 420 eller driftssjef Richard Haugen, tlf. 909 20 147. Søknadsfrist 20.03.21. Søknad sendes til: richard@xpnd.no

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få nyheter fra XPND rett i din e-post.

(Vi vil ikke bruke personopplysninger til annet formål enn å sende nyhetsbrev.)