Artikkel

Padelsenteret på Helgelandsmoen ble startet opp for et par år siden med Anders Jacobsen som initiativtaker sammen med Kristiansandbaserte Just Padel.

Nå er det klart at XPND overtar senteret og navnet endres til XPADEL.

 Morten Pettersen i XPND går inn som styreleder, og har god tro på padel.
- Vi ønsker aktivitet på Helgelandsmoen, og padel er en aktivitet som har vokst bra de siste årene. Strategien for Helgelandsmoen er å tilby et godt spekter av tilbud.

Padel favner bredt og passer for alle. Når forespørselen dukket opp fra Anders og Just Padel Group så var vi ikke sene med å gå videre med padel, sier han.-Anders vil fortsatt være en del av Padelsenteret og det blir ingen større endringer i driften av senteret, sier Janniche Larssen Bockmann som er ansvarlig for XPADEL i XPND.

-Jeg har vært med siden senteret ble startet i samarbeid med XPND AS som gårdeier, og har brukt mye tid på oppbygging av senteret. Jeg er glad for at padelsenteret er tilbake i lokalt eierskap, og ser frem til å fortsette jobben med padel som arbeid og aktivitet, sier Anders.
Anders skal følge opp bedrifter og skape flere aktiviteter på senteret.

Dette er absolutt noe for alle, sier Didrik, og det passer for alle nivåer, enten man er litt trent, eller rett og slett bare vil bruke noen timer på verdifull trening som gir masse til de som holder på med sporten.


- Reprofilering vil skje i løpet av mars. I den forbindelse vil vi feire senteret med gode intropriser som vil annonseres på nettsider og sosiale medier, avslutter Janniche

***
Kontaktinfo:Anders Jacobsen +47 450 01 901 | anders@xpadel.no
Janniche Larssen Bockmann +47 951 93 923 | janniche@xpnd.no

 

Siste nytt