Med god beliggenhet på Eikli har vi nå for leie et lokale på 400/440 kvm, med et bredt bruksområde. Lokalenes utforming og øvrige leietakere på eiendommen gjør ledige arealer godt egnet for aktører innenfor butikk, showrom, kombinasjonslokale eller til bilrelatert virksomhet.

Lokalet ligger svært sentralt på sydsiden av Hønefoss, med store handelsbedrifter som naboer. Her ligger bl.a. Plantasjen, Skeidar, Bohus, Maxbo, Sparkjøp, Rema 1000, Meny, KIWI, Jernia, Apotek, Nille m.fl. Av bilrelaterte virksomheter ligger både BilXtra, Hønefoss Bil, Mobile, Eikli bilpleie, Mekonomen, Albjerk Bil, Ring Auto Service, RøhneSelmer i nærområdet.

Kort avstand til alle fasiliteter, dagligvareforretninger og god bussforbindelse både til Oslo og "bybussen" som går mellom Ringerike sykehus og Nordsiden av sentrum ca hvert 15 min på dagtid. Det er kort avstand til Universitetet i Sør Norge og Ringerike Sykehus.

Lokalene er i dag innredet som bilbutikk, og inneholder følgende:
1.etg.: Butikklokale med plass til 16 biler, 2 kontorer og toalett/garderobe. Ca 285 kvm. Kjøreport og plass til 4 biler utenfor inngangsdøren. 
U.etg.: Lager på ca 115 kvm. 

Gode profileringsmuligheter på fasaden. 

Overtakelse:
Lokalene leies ut som as is , og kan tidligst overtas 01.10.2024.

Trond R. Kristoffersen
Utleie / salg

Trond R. Kristoffersen

trond@xpnd.no 990 40 150