Ønsker du å flytte din virksomhet til en av distriktets mest attraktive kontoradresser? Da bør du se nærmere på Hvervenmoveien 49!


Vi har for leie et moderne kontorlokale på BTA 183/227 kvm i 2.etg hovedfløy som inneholder følgende: 8 stk kontorer, møterom, kjøkken, spiserom/møterom, lager/kopirom og 2 toaletter.


Parkering
Det medfølger 6 stk garasjeplasser i kjeller. I tillegg er det stor utendørs parkeringsplass for øvrige ansatte og gjester.

Standard
Gjennomgående god standard med lyse og pene overflater. Store vindusflater bidrar til lyse og luftige lokaler som slipper inn mye dagslys. Lokalene innehar god ventilasjon og kjølig som bidrar til et godt arbeidsmiljø.

HM49
Det er felles kantine i 1.etg som driftes av EVAT AS, og som har et variert utvalg av både kald- og varmretter, samt egen salatbar. Utsmykkede og påkostede fellesareal som er svært innbydende.

Fine utearealer med beplantning, sittegrupper, opplyste inngangspartier og asfalterte parkeringsplasser.


Beliggenhet

Eiendommen ligger meget praktisk til ved inngangsporten til Hønefoss/Hvervenmoen. Området er både rolig og sentralt, samtidig som E16 tar deg raskt både til Sandvika, Oslo, Gardermoen og Drammen. 


Adkomst

Fra Rv 16 tar man av mot Hønefoss, syd for byen. Følg så skilting mot Hvervenmoen næringspark.

Trond R. Kristoffersen
Utleie / salg

Trond R. Kristoffersen

trond@xpnd.no 990 40 150