Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

Ekstra folkemøte 12. mai 

Med stor interesse for folkemøtet 26. april, håper vi å se mange på det kommende møtet. Vi ønsker å understreke at alles mening skal få anledning til å bli hørt. 

Helt siden XPND ble eneeier av næringsparken i 2019, har det stadig vært spørsmål om det «snart skjer noe». Endelig kan vi bekrefte at det skjer noe – og vi gleder oss til å vise frem hva vi har jobbet med de siste tre årene. Utviklingen av næringseiendommen har så langt bestått av mange små brikker som nå er i ferd med å pusles sammen, og etter tre år med møysommelig planlegging håper vi å se mange engasjerte lokalpatrioter på vårt andre folkemøte på hotellet på Helgelandsmoen.

Programmet for kvelden legges opp slik at det både før og etter selve presentasjonen vil være mulig for alle å gå rundt og besøke ulike stands, der man kan få informasjon og spørre om det man lurer på. Arkitektkontoret A-Lab står for hoveddelen av presentasjonen, der planene for næringsområdet visualiseres og forklares i detalj. Det blir også et knippe lokale innslag, blant annet med Thomas Klevjer og Nils Wærstad.  Følg med på Facebook eller nettsidene våre for siste nytt! 

Les også: A-Lab gikk av med seieren i arkitektkonkurranse

Samarbeidet med Studio Oslo landskapsarkitekter har vært viktig i utarbeidelsene av de mange ideene og grepene på Helgelandsmoen. Tomta har sterke landskapskvaliteter og det har derfor vært viktig å bygge en strategi som spilte på lag med og styrket naturen.

Alle skal få si sin mening

– For oss er det viktig med innspill helt fra starten av, derfor gjør vi nå en mer utvidet variant av det man tradisjonelt kjenner som brukermedvirkning. Blant annet kommer vi til å ta i bruk den lokalt utviklede digitale plattformen Gi Mening, som skal lose oss gjennom en rekke spørsmål til publikum i løpet av presentasjonen. Løsningen åpner opp for umiddelbar respons fra unge som gamle, og bidrar til at også dem som ikke alltid rekker opp hånda først og hever sin røst, blir hørt. I tillegg er man 100% anonym. Rett over påske kommer vi til å lansere en forundersøkelse som kommer til å foregå på nett. Her vil du få mer informasjon om hvordan vi tenker å benytte Gi Mening og hvordan du enklest kan ta denne løsningen i bruk.

Daglig leder Morten Pettersen og eier Nils Kjetil Tronrud åpner dørene til folkemøte i april. 

Dine innspill betyr mye for oss

Etter presentasjonen av våre tegninger og planer, vil kanskje mange sitte igjen med spørsmålet om dette egentlig vil fortsette å være en ren næringspark i fremtiden. Vi har store visjoner for Helgelandsmoen, og vi ønsker å tenke utenfor boksen. Sammen vil vi utvikle et område som alle kan ha glede av, enten man er næringsdrivende, lokalpatriot, hytteturist, ung eller gammel. Alle dere som tar turen på folkemøtet vil få anledning til å være med og forme det som skal bli det nye navnet på næringsparken

Barnehagen på Helgelandsmoen.

Ringeriksbadet på Helgelandsmoen.

– Vi håper å se så mange som mulig på folkemøtet vårt denne kvelden, og vi er spente på å vise dere våre visjoner for dette flotte området som Helgelandsmoen er.

Hold av 12. mai – vi gleder oss til å ta i mot fleres meninger!

Les mer om Helgelandsmoen Næringspark

 

Spørsmål eller innspill?

Vi ønsker å høre hva du mener om planene for Helgelandsmoen Næringspark.

Send oss en epost og del dine meninger