Prosjekt: Motorpool Billingstad

Bygget for fremtidens bilsalg

Med lokaler bygget etter de nyeste standardene til Jaguar og Land Rover har XPND med Motorpool rigget seg til for fremtiden.

Etter 23 år på Høvik flyttet Motorpool inn i splitter nye lokaler på Billingstad. Fokus i prosjektet har vært å legge tilrette for et effektivt og moderne verksted og salgslokaler. 

/

Fremtidens biler

Innenfor disse veggene er fremtidens biler i sentrum.

Jaguar og Land Rover har som overordnet mål at innen 2020 skal alle modeller være elektrifiserte, enten fullelektrisk eller hybrid. 

Dette har vært viktig i planleggingen av verksted med dedikerte plasser for el/hybrid biler og god kapasitet for lading. El- og hybridbilder krever mye plass for blant annet skifting av batteri. Det finnes flere krav til lading, og Motorpool sikrer at Jaguar og Land Rover sine krav til den gode kundeopplevelsen blir ivaretatt. 

Les mer på Motorpool sine nettsider 

Vil du vite mer om bilutvikling og andre spennende prosjekter?

Meld deg på vårt nyhetsbrev så sender vi deg oppdateringer og nyheter. 

Relaterte artikler

XPND,Motorpool

XPND ekspanderer og styrker staben

21.06.2019 ”Vi er svært glade for å kunne ønske Caroline og Ole-Martin velkommen med på XPND-laget. Disse nyansettelsene var høyst nødvendige og en naturlig utvikling for oss. Med en stadig voksende prosjektportefølje, så var det simpelthen behov for å øke kapasiteten vår”, forklarer daglig leder i XPND, Morten Pettersen.

Les mer
XPND,Motorpool

Offisiell åpning av Bentley Oslo

28.05.2019 Helt siden 2017 har Nils Tronrud jobbet for å kunne etablere Bentley i Norge. Torsdag 9. mai kunne han og daglig leder, Christian Gottschalk, ønske velkommen til offisiell åpning av Bentley Oslo - Norges første, offisielle forhandler av det legendariske britiske bilmerket.

Les mer
XPND,Motorpool

XPND/Motorpool sponser Ringeriksmaraton

19.02.2019 XPND/ Motorpool er, for andre år på rad, stolt samarbeidspartner med Ringeriksmaraton - Norges største maratonstafett.

Les mer