Prosjekt: Motorpool Billingstad

Bygget for fremtidens bilsalg

Med lokaler bygget etter de nyeste standardene til Jaguar og Land Rover har XPND med Motorpool rigget seg til for fremtiden.

Etter 23 år på Høvik flyttet Motorpool inn i splitter nye lokaler på Billingstad. Fokus i prosjektet har vært å legge tilrette for et effektivt og moderne verksted og salgslokaler. 

/

Fremtidens biler

Innenfor disse veggene er fremtidens biler i sentrum.

Jaguar og Land Rover har som overordnet mål at innen 2020 skal alle modeller være elektrifiserte, enten fullelektrisk eller hybrid. 

Dette har vært viktig i planleggingen av verksted med dedikerte plasser for el/hybrid biler og god kapasitet for lading. El- og hybridbilder krever mye plass for blant annet skifting av batteri. Det finnes flere krav til lading, og Motorpool sikrer at Jaguar og Land Rover sine krav til den gode kundeopplevelsen blir ivaretatt. 

Les mer på Motorpool sine nettsider 

Vil du vite mer om bilutvikling og andre spennende prosjekter?

Meld deg på vårt nyhetsbrev så sender vi deg oppdateringer og nyheter. 

Relaterte artikler

XPND,Motorpool

Ny eierstruktur i Sandven Gruppen

21.06.2021 Etter en krevende og kostbar ekspansjon både på Øst- og Vestlandet, hadde Sandven Gruppen i 2016 behov for restrukturering og tilførsel av kapital.

Les mer
XPND,Motorpool

Motorpool og Sandven British Cars Bergen vant priser

29.01.2021 Sandven og Motorpool gjorde rent bord i årets kåring hos Jaguar Land Rover etter et utfordrende år.

Les mer
XPND,Helgelandsmoen Næringspark,Motorpool

XPND inngår samarbeidsavtale med Kirkens Bymisjon

30.11.2020 XPND har inngått en treårig samarbeidsavtale med Kirkens Bymisjon Hønefoss. Avtalen innebærer et gjensidig samarbeid som vi er trygge på vil kunne skape verdier og entusiasme begge veier.

Les mer