Team XPND

Team XPND inntar Visma Ski Classics

Teamwork har vært en sentral faktor for XPND, tidligere Tronrud Holding, i 25 år. Det samme har det vært å støtte opp om unge og lovende idrettstalenter. Derfor var det helt naturlig å etablere et profesjonelt, langdistanse langrennslag, da muligheten bød seg. Som XPND totalt sett, er også Team XPND fylt med styrke og vinnerinstinkt. Laget deltok i 2018, for aller første gang, i langløpscupen Visma Ski Classic som består av 12 renn.

Team XPND ble etablert etter initiativ fra Hønefoss-jenta Ingeborg Dahl. Nå er teamet styrket ytterligere og det satses stort på damesiden. Med seg på laget har Ingeborg fått Marie Renee Sørum Gangsø, Oda Nerdrum og Elin Hagavold. På herresiden er Kristoffer Nielsen og Erlend Widerø Hennig klare for ny sesong, men også de med forsterkninger. Ny mann på laget er Thomas Ødegaarden.

Målet for neste sesong vil fortsatt være å klatre et godt stykke opp på rankinglisten, og aller helst kunne by på en og annen overraskelse. Etter et tøft oppstartsår med en del sykdom, er ”nye” Team XPND i god rute med forberedelsene til årets sesong. Med råskap, guts og en forsterket dose med ”girlpower”, er de nå klare for å gå fra å være underdogs, til å markere seg på øverste del av resultatlistene.

Hele XPND heier. Vi gleder oss til å følge dere i 2019/2020 sesongen!

 

 

 

 

 

 

XPND utvikler for fremtiden

Tronrud Holding startet opp for 25 år siden og har siden den gang gjort stor suksess i bil og eiendomsmarkedet i Norge. Nå ekspanderer vi - med ambisjoner om å utvikle fremtidens eiendommer og fremtidens opplevelse av bilsalg. Reisen har bare så vidt begynt. Med en region i stor utvikling ønsker vi å gjøre en forskjell rundt oss.

Vil du være med?

Visjon

Vi ønsker ikke bare si at vi gjør en forskjell. Vi skal være forskjellen alle egentlig vil ha.

Misjon

Gjennom våre verdiskapende prosjekter skal innbyggere og kunder oppleve at de er en del av den positive utviklingen.

Forpliktelse

XPNDs prosjekter skal ose av kvalitet i alle ledd. Vi mener at alle komponenter i en maskin må spille på lag for best resultat. Vi er med på å forme byen – for og sammen med innbyggere og kunder.