Hønefoss' nye bydel

Som en del av fremtidens Ringerike er det avgjørende at den nye bydelen tjener hele markedet.

Dette gjelder både ung og gammel, veletablerte og nyetablerte. Vi satser på en variert boligmasse, med samlingsarealer og nærhet til Ringeriksbanen. XPND ønsker å bidra til at attraktiviteten til Hønefoss forsterkes ved å supplere markedet med kundetilpassede boliger og et etterspurt handelstilbud.  Prosjektet har en unik beliggenhet med nærhet til både sentrum og togstasjon, samtidig som utsikten ned mot fossen bekrefter at her er det godt å leve.

- Dette skal ikke bli nye Grünerløkka, men noe urbant som passer inn i Hønefoss. Vi skal beholde de kvalitetene vi har med å bo i Ringerike kombinert med umiddelbar adgang til alt, sier eiendomsansvarlig Morten Pettersen i et intervju med Ringerikes Blad. Her kan du lese hele artikkelen om Vestre Torg (saken ligger bak en betalingsmur). 

Utvikler i takt med endringene i samfunnet

XPND har høye krav til sluttproduktet og vi er avhengig av at både leilighetene og næringsarealene treffer godt i markedet.

I samarbeid med Trippel Eiendom og Prosjekt Companiet har vi gjennomført flere markedsanalyser og ut fra dette definert reelle målgrupper som legger føringer for utforming, innhold og kvaliteter. XPND vil utvikle i takt med markedet. Den nye bydelen skal være tilpasset alle de kommende generasjonene, og bygges for fremtiden. Vi bygger for både ung og voksen, og ønsker å skape et dynamisk bomiljø hvor prosjektene kontinuerlig tilpasses endringene i samfunnet.

Et godt sted å leve

Vår ambisjon for Vestre Torg er at bydelen skal gi den ekte følelsen av et godt sted å leve.

Vi bygger for et marked som er engasjert i byen, miljø og utvikling. Innbyggerne som søker til Vestre Torg mener at det ekte er det beste, og de er opptatt av nærhet og muligheter. Vestre Torg er ekte og moderne, med ekte drømmer for ekte mennesker.