Bentley Oslo

Brooklands Motors er autorisert forhandler av Bentley i Norge, samt agent for Pininfarina Battista i Skandinavia. Sammen med autorisert verksted og delelager, holder vi til i nye, moderne lokaler, sentralt beliggende på Billingstad, 10 minutter fra Oslo.

Valdres Auto AS

Valdres Auto er autorisert merkeforhandler av Volkswagen personbil og nyttekjøretøy. I våre oppgraderte lokaler på Fagernes, tilbys også en rekke tjenester innen service og vedlikehold av Volkswagen.

Nesbyen Auto AS

Nesbyen Auto er autorisert merkeforhandler av Volkswagen personbil og nyttekjøretøy. I våre nye, moderne lokaler, tilbys også en rekke tjenester innen service og vedlikehold av Volkswagen.

Motorpool Handel AS

Motorpool er autorisert forhandler av Jaguar, Land Rover og Range Rover. Sammen med autorisert verksted og delelager, holder vi til i nye, moderne lokaler, sentralt beliggende på Billingstad, 10 minutter fra Oslo.

Motorpool Hønefoss AS

Motorpool er autorisert forhandler av Jaguar, Land Rover og Range Rover. Sammen med autorisert verksted og delelager, holder vi til i nye, moderne lokaler, sentralt beliggende i Hønefoss.

Helgelandsmoen Næringspark

Helgelandsmoen Næringspark er på totalt 450 mål, med en bygningsmasse på ca. 30.000 kvm. Næringsparken som i dag inneholder rundt 50 bedrifter, har en unik beliggenhet sentralt i Ringeriksregionen.

XPND

XPND er paraplyen for alle våre datterselskaper, og har sitt hovedkontor på Hønefoss. Vår klare ambisjon og målsetning, er å utvikle fremtidens eiendommer og fremtidens opplevelse av bilsalg.