Våre selskaper

XPND

XPND er paraplyen for alle våre datterselskaper, og har sitt hovedkontor på Hønefoss. Vår klare ambisjon og målsetning, er å utvikle fremtidens eiendommer og fremtidens opplevelse av bilsalg.

Helgelandsmoen Næringspark

Helgelandsmoen Næringspark er på totalt 450 mål, med en bygningsmasse på ca. 30.000 kvm. Næringsparken som i dag inneholder rundt 50 bedrifter, har en unik beliggenhet sentralt i Ringeriksregionen.

Motorpool Handel AS

Motorpool er autorisert forhandler av Jaguar, Land Rover og Range Rover. Sammen med autorisert verksted og delelager, holder vi til i nye, moderne lokaler, sentralt beliggende på Billingstad, 10 minutter fra Oslo.

Motorpool Hønefoss AS

Motorpool er autorisert forhandler av Jaguar, Land Rover og Range Rover. Sammen med autorisert verksted og delelager, holder vi til i nye, moderne lokaler, sentralt beliggende i Hønefoss.

Nesbyen Auto AS

Nesbyen Auto er autorisert merkeforhandler av Volkswagen personbil og nyttekjøretøy. I våre nye, moderne lokaler, tilbys også en rekke tjenester innen service og vedlikehold av Volkswagen.

Valdres Auto AS

Valdres Auto er autorisert merkeforhandler av Volkswagen personbil og nyttekjøretøy. I våre oppgraderte lokaler på Fagernes, tilbys også en rekke tjenester innen service og vedlikehold av Volkswagen.

Bentley Oslo

Brooklands Motors er autorisert forhandler av Bentley i Norge, samt agent for Pininfarina Battista i Skandinavia. Sammen med autorisert verksted og delelager, holder vi til i nye, moderne lokaler, sentralt beliggende på Billingstad, 10 minutter fra Oslo.

Hvem er XPND?

Vi er opptatt av langsiktig verdiskaping. Det skjer mye spennende nasjonalt og regionalt, og vi vil skape gode løsninger og tjenestene innbyggerne faktisk ønsker seg. Vi setter integritet over raske løsninger, og tror på kvalitet i alle ledd. XPND ønsker å være forskjellen alle vil ha, og vi vil ha alle med på reisen.

PROFESSIONAL

Vi er dyktige og optimalt forberedt. Vi følger regler, er ordentlige og punktlige.

INDUSTRIAL

Vi er en velsmurt og moderne maskin. Dynamisk, langsiktig og rasjonelt tenkende.

TRUSTED

Vi skaper tillit gjennom å være ærlige og profesjonelle.

Hold deg oppdatert 

Vil du vite mer om våre selskaper og få med deg andre nyheter? Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få det siste av nyheter fra XPND rett i din e-post. 

2020

Nøkkeltall fra XPND

kr 0 Nok *

Driftsinntekter fra 2020

kr 0 Nok *

Årsresultat etter skatt

0 %

Egenkapitalandel 2020

* tall i tusen