Bentley

Bentley, en annen prestisjetung aktør innen luksusbilindustrien, har etablert seg som en ledende produsent av luksuriøse og kraftige kjøretøyer. Selskapets storslåtte arv strekker seg tilbake til grunnleggelsen i 1919, og siden den gang har Bentley vært synonymt med overdådig komfort og imponerende ytelse. En av deres mest bemerkelsesverdige biler er Bentley Continental GT, en elegant grand tourer som kombinerer luksus, kraft og raffinert design på en uovertruffen måte.

Bentley Mulsanne er et annet mesterverk fra selskapet, og den representerer det ypperste innen håndverk og skreddersøm. Med sin imponerende V8-motor, ekstravagante interiør og presise kjøreegenskaper, tilbyr Mulsanne en kjøreopplevelse av ypperste klasse. Bentley har fortsatt å utforske nye høyder med sin luksuriøse SUV, Bentayga, som kombinerer all-terreng-egenskaper med den overlegne komforten man forventer fra Bentley.

Bentleys evne til å forene luksus og kraft har gjort dem til en foretrukket produsent blant de som søker enestående kjøreopplevelser med en følelse av overdådig eleganse. Med hver modell fortsetter Bentley å sette standarder for luksusbilindustrien og gir kundene en smak av raffinement og prestisje på veiene rundt om i verden.

Til Bentley Oslo   Se arrangementer

Aston Martin

Aston Martin, et ikon blant luksusbilprodusenter, har gjennom årene skapt noen av verdens mest fantastiske og ettertraktede biler. Med sitt tidløse design, håndverksmessige presisjon og imponerende ytelse har Aston Martin skapt en unik arv innen bilindustrien. En av de mest legendariske modeller er uten tvil Aston Martin DB5, kjent som James Bonds ikoniske bil. Denne elegante sportsbilen, utstyrt med innovative gadgeter og enestående estetikk, ble en global sensasjon og symboliserer det tidløse designet som kjennetegner Aston Martin.

I tillegg til DB5 har Aston Martin fortsatt å fortrylle bilentusiaster med biler som Vantage, DB11 og DBS. Den moderne Vantage, med sin kraftige V8-motor og slående design, kombinerer eleganse med sportslig ytelse på en enestående måte. DB11, en gran turismo av høy klasse, imponerer med sin luksuriøse komfort og kraftfulle V12-motor. Aston Martin har bevist at de ikke bare skaper biler, men kunstverk på fire hjul, og fortsetter å levere overlegen håndverk og kjøreglede for de som setter pris på eksepsjonell design og ytelse.

Til Aston Martin Oslo   Se arrangementer

Om XPND Automotive

XPND Automotive er autorisert forhandler av Morgan, Lamborghini, Bentley og Aston Martin i Norge, samt agent for Pininfarina Battista i Skandinavia. Sammen med autorisert verksted og delelager, holder vi til i nye, moderne lokaler, sentralt beliggende på Billingstad, 10 minutter fra Oslo.
XPND Automotive samler noen av de mest ikoniske og ettertraktede luksusbilmerkene i samme hus.

Se våre biler

Lamborghini

Lamborghini, en annen ikonisk produsent innen luksusbilindustrien, har gjennom årene skapt noen av verdens mest oppsiktsvekkende og lidenskapelige biler.
Med sitt dristige design, teknologiske innovasjoner og ekstreme ytelse, er Lamborghini et symbol for bilentusiaster over hele verden. En av de mest legendariske modeller er Lamborghini Miura, som banet vei for moderne superbiler og satte standarden for høy ytelse og unikt design.

I tillegg til Miura har Lamborghini fortsatt å forbløffe med banebrytende modeller som Aventador, Huracán, Urus og nå Revuelto.

Til Lamborghini Oslo  Se arrangementer

Presse

Ta kontakt med daglig leder Christian Gottschalk

Pressekontakt