XPND Automotive

XPND Automotive er autorisert forhandler av Aston Martin, Bentley, Lamborghini, Morgan i Norge, samt agent for Pininfarina Battista i Skandinavia. Sammen med autorisert verksted og delelager, holder vi til i nye, moderne lokaler, sentralt beliggende på Billingstad, 10 minutter fra Oslo.

Valdres Auto AS

Valdres Auto er autorisert merkeforhandler av Volkswagen personbil og nyttekjøretøy. I våre oppgraderte lokaler på Fagernes, tilbys også en rekke tjenester innen service og vedlikehold av Volkswagen.

Nesbyen Auto AS

Nesbyen Auto er autorisert merkeforhandler av Volkswagen personbil og nyttekjøretøy. I våre nye, moderne lokaler, tilbys også en rekke tjenester innen service og vedlikehold av Volkswagen.

Motorpool Handel AS

Motorpool er autorisert forhandler av Jaguar, Land Rover og Range Rover. Sammen med autorisert verksted og delelager, holder vi til i nye, moderne lokaler, sentralt beliggende på Billingstad, 10 minutter fra Oslo.

Motorpool Hønefoss AS

Motorpool Hønefoss er en profesjonell og komplett partner enten du skal kjøpe ny bil eller reparere noe på den du allerede har. Motorpool Hønefoss driver også et eget Mekonomen bilverksted.